top of page
GM Logo Grå_edited.png

BJARNE BEXELIUS
ARKITEKT SAR/MSA
STOCKHOLM BROMMA

OM

Jag är en senior arkitekt med ett stort intresse av äldre hus, platsbyggda inredningar och vackra trädgårdar i Bromma och bor med min familj i Norra Ängby sedan många år.

 

Sedan 2014 då jag startade min verksamhet har jag hjälpt många familjer i vår fantastiska stadsdel att förverkliga sina personliga husdrömmar. Önskemål om fler och större rum eller renovering av källare, badrum och kök är vanligt och i trädgården vill man  ha finare entréer, uteplatser och nytt poolområde.

 

Ibland kan en om/tillbyggnad i tidstypisk stil vara vägen framåt som löser pusslandet med att få ihop helheten tillsammans med en ny funktionell planlösning som kopplar ihop de sociala ytorna inne och ute.

OM

Ifall du funderar på att bygga ett helt nytt hus så fungerar min arbetsprocess huvudsakligen på samma sätt som beskrivs under menyn Bygga Hus.

 

Skillnaden är främst att det tar lite längre tid att skissa ett hus från ett tomt papper när möjligheterna är oändliga, samt att det blir fler bygg/konstruktionshandlingar.

Om du vill veta mer om hur det går till att bygga, ekonomi, tidsplaner och myndigheter så boka gärna ett gratis hembesök, så svarar jag på frågor och du får möjlighet att berätta mer om tankar och idéer.

CV

ARBETEN

 

2014 - VD och Arkitekt

GreyMan AB, Stockholm

2009 - Kommersiell Arkitekt

ÅWL Arkitekter, Stockholm

2007 - Kommersiell Arkitekt

Centrumutveckling, Stockholm

2002 - Kommersiell Arkitekt

Wester+Elsner, Stockholm

1999 - Arkitekt

Millimeter Arkitekter, Stockholm

UTBILDNING

 

1993 -1998  Master of Architecture

Lunds Tekniska Högskola

CV

KOMPETENSER

 

Husarkitektur

Inredningsarkitektur

Kommersiell arkitektur

Trädgårdsplanering

Grafisk formgivning

Möbelformgivning

3D-CAD

Projektledning

Samordning tekniska system

Energioptimering

bottom of page